2018年度

1. 國府田将也, 古神義則, 清水隆志, “誘電体円柱共振器法を用いた導電性塗料の周波数依存性測定,” 電気学会研究発表会資料, EDD-18-047, pp.25-28, Apr. 2018.
  2. 高萩耕平, 古神義則, 清水隆志, “3Dプリンタによって出力されたABS平板の36GHz帯複素誘電率測定,” 電気学会研究発表会資料, EDD-18-048, pp.29-32, Apr. 2018.
  3. Takashi Shimizu, Yusaku Hirano, Yoshinori Kogami, “Frequency dependence measurement technique of the interface conductivity using a dielectric rod resonator sandwiched between copper-clad dielectric substrates,” Proceedings of 91th ARFTG Microwave Measurement Conf., June 2018.
  4. Kouhei Takahagi, Yoshinori Kogami, Takashi Shimizu, “Millimeter wave complex permittivity measurement of printed ABS plates by a FDM type 3D printer,” Proceedings of Thailand-Japan Microwave 2018 TJMW2018, YE-28, June 2018.
  5. Masaya Kokufuda, Yoshinori Kogami, Takashi Shimizu, “Effective relative conductivity measurement for a conductive paint using dielectric rod resonators,” Proceedings of Thailand-Japan Microwave 2018 TJMW2018, YE-34, June 2018.
  6. Yoshinori Kogami, Takashi Shimizu, Yu Mogami, “Millimeter Wave Complex Permittivity Measurements for the Flexible Dielectric Substrates Used with the Printed Electronics Technology,” Proceedings of the 40th Progress In Electromagnetics Research Symposium (PIERS) in Toyama, Aug. 2018.(To be presented)
  7. Kota Tsunoda, Kentaro Takano, Takashi Shimizu, Yoshinori Kogami, “Complex Permittivity Evaluation for Uniaxial Anisotropic Dielectric Materials in Millimeter Wave Region Using the Whispering Gallery Mode Dielectric Disk Resonator,” Proceedings of the 40th Progress In Electromagnetics Research Symposium (PIERS) in Toyama, Aug. 2018.(To be presented)
  8. Yoshinori Kogami, Takashi Shimizu, “Evaluation of the Relative Permittivity of Dielectric Sheet Materials in Millimeter Wave Region Using TE111 Mode Cylindrical Cavity Resonator,” Proceedings of the 40th Progress In Electromagnetics Research Symposium (PIERS) in Toyama, Aug. 2018.(To be presented)
  9. Takashi Shimizu, Kosuke Goto, Yoshinori Kogami, “Development of a Narrowband 30-GHz Band Bandpass Filter with Coaxial Interface Using Coplanar Type H-slot Resonators,” 48th European Microwave Conf. Proc., Oct. 2018.(To be presented)